top of page

Tour info

Bekijk ons aanbod voor de beste manieren om actief het eiland te verkennen.

mountain bike, Zoutpannen

Go Cycling Curaçao 

Omdat wij zo enthousiast zijn over de ontelbare wonderen van ons mooie eiland, willen we deze graag op sportieve wijze met anderen delen. De gidsen van Go Cycling Curaçao begeleiden je met meerdere tours over de beste trails en zorgen ervoor dat je alle fantastische bezienswaardigheden te zien krijgt. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We garanderen een maximale groepsgrootte van 4 deelnemers. Klaar om levenslange herinneringen te maken? We hebben verschillende opties. Lees hieronder verder en boek vandaag nog een tour bij Go Cycling Curaçao.

fietshelm op rots

Bike & See

De Bike & See tour is geschikt voor iedereen die kan fietsen en kleine heuvels kan nemen op de fiets. Deze tour is af te stemmen op alle niveaus. Met deze tour nemen we je mee vanaf Mambo Beach BLVD richting het Spaanse water. Je fietst over de beste en redelijk eenvoudige trails die met onze nieuwe mountainbikes fantastisch te nemen zijn. We zullen over de Zoutpannen rijden, wat een waanzinnige ervaring op gaat leveren! Hopelijk hebben we geluk en zien we de flamingo's daar staan. De route brengt ons verder langs Fort Beekenburg en het Quarantaine huis. Na een korte pauze en een drankje zullen we verder rijden langs de Kabrietenberg en de Caracasbaai. De Bike & See is een route van ongeveer 20 km die we rustig aan doen. Op die manier kun je alles goed zien en is deze tour perfect voor iedereen die kan fietsen.

Inbegrepen bij deze tour is een verfrissend drankje tijdens de pauze en een gevulde bidon voor onderweg. Uiteraard mag je de bidon mee naar huis nemen. 

fietsframe met logo

Bike & Discover

Een fietstour voor de sportieveling. Deze tocht van ruim 25 km duurt ongeveer 3 uur. Met deze tour nemen we je mee vanaf Mambo Beach BLVD richting het Spaanse water. Je fietst over de beste trails en neemt de leukste heuvels en afdalingen. Dankzij onze hardtail mountainbikes trotseer je de trails met gemak. We fietsen rond het Spaanse Water en de Zoutpannen. Onderweg doen we ons best om flamingo's te spotten. Na een korte pauze en een drankje zullen we het rondje afmaken langs Tugboat Beach en de Caracasbaai.  Al met al een tour voor iedereen die van mountainbiken houdt en zin heeft in een uitdaging.

Inbegrepen bij deze tour is een verfrissend drankje tijdens de pauze en een gevulde bidon voor onderweg. Uiteraard mag je de bidon mee naar huis nemen. 

uitzicht zoutpannen

Bike & Imagine

Alle opties staan open. Een hele dag op de fiets? Een specifieke bestemming in gedachten? Of nu even alleen tijd voor één uurtje trappen? We maken speciaal voor jou een tour op maat. Gaan we naar Shete Boka of naar Porto Marie? Wil je liever in de omgeving van Jan Thiel een tour maken?  Jouw wensen zijn leidend en op alle skill levels valt een mooie route af te stemmen. Neem daarom snel contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

mountainbike naast clif
bottom of page